Nyheder | Seniorbo Tanderparken

Seniorbo Tanderparken

Nyheder

SÅ ER VI DER IGEN

11. maj 2024:

Også i 2024 vandt træer, buske, planter og blomster over den mørke tid. Rhododendronerne lyser fint op foran foreningens fælleshus.

Vi håber på masser af lyse nætter og varme dage.

EN GOD DAG

8. marts 2024:

Dagen blev højtideligholdt på bedste vis af Tanderparkens kvinder. 

WINTERWONDERLAND

4. januar 2024: Frem med sneskovlene, de varme støvler og ditto overtøj. Vi har fået det voldsomste snevejr i mange år. Hvis du skal uden for, skal det være for at gå dig en tur i det smukke landskab eller lege med børn og børnebørn i sneen.

FROSTKLAR MORGEN

1. november 2023: Først regerede vind og vand. Nu er det frostens tid til at tage over og melde, at vinteren er på vej.

Men sådan en frostklar morgen er nu meget smuk.

Havnerundfart

29. august 2023: Trods forsinket Letbane og venten på mad, blev det en dejlig havnerundfart med historier om liv og bygninger i havneområdet.

NY TRAFIKPLAN?

15. juli 2023: Vi vil gerne aflive ethvert rygte om, at der er trådt en ny service i kraft for ældre i Aarhus Kommune. Men altså: Der er ikke kommet et nyt busstop, alligevel observerede en andelshaver linje 16 dukke op ud for vinduerne i Seniorbo Tanderparken.

Det var en ledbus, som chauffør ikke kunne bakke ud, og han måtte tilkalde hjælp til at komme tilbage på ret spor. Det er anden gang inden for kort tid. Chauffør fortalte, at GPS’en viste, at han skulle ind ad Damgårdstoften.
Måske skulle trafikselskabet overveje indkøb af nye GPS’er.

FEJRING AF JENNY

22. juni 2023: Helt i foreningens og fællesskabets ånd fejrede vi Jenny Andersens 75 års fødselsdag med flag, morgenbord med rundstykker, en lille dram til og fællessang.

Livet er en dejlig gave, jorden er en dejlig jord.

HAVEDAG OG SOMMERFEST

17. juni 2023: Måske årets hidtil flotteste dag med fuld på solen. De sidste anstrengelser for at få  fællesarealerne til at stråle om kap med solen. En dejlig dag afsluttet med smørrebrød og fællesskab. Livet er dejligt.

HAVEDAG OG GRILLPØLSER

1. maj 2023: Mens alle andre knoklede med blomster, buske og bede på vores fællesarealer, havde disse 2 yderst seriøse herrer  – “The Grillbillies” – taget tjansen med at sørge for grillpølser med det hele til folket.

Uden mad og drikke duer hæk- & havehelten ikke.

SÅ ER VI IGANG

18/4-2023: Endelig, endelig… kom det rigtigt gode vejr, så det trængende havefolk kunne komme på “job” og forskønne vores dejlige fællesarealer.

Det var en dejlig dag med solskin og højt humør.

HIP-HIP HURRA

På denne dag var der højt humør, hurra og tillykke i vores fælleshus. Anledningen var, at Ellen Berlach, der har boet i Tanderparken siden starten i 2007, er fyldt flotte 95 år.

Stort tillykke til Ellen fra os alle.

SANG-EFTERMIDDAG

Lidt eftermiddagshygge på en råkold dag i januar. Værkstedets spillemænd, fra Østergade i Aarhus, underholdt med et bredt udvalg af glade sange og spillede også til fællessang. En hyggelig eftermiddag med kaffe, kage, sang og muntre bemærkninger.

BLIVER SÅ GODT

Håndværkere rumsterer og kraner på livet løs i disse dage.

Årsagen:

Vi er ved at få nye energibesparende og støjisolerende vinduer i alle husene i vores forening.

Det støjer og støver, men hold nu op: Det bliver så godt.

SKURE OG FØDSELSDAG

16/06 2022: En dejlig aktiv uge med maling af skure og dertil hørende kaffepause og jordbærlagkager. Og en fejring af en 75 års fødselsdag. Fællesskab betyder alt og gør den store forskel.

PRIS FOR BÆREDYGTIGHED TIL SENIORBO TANDERPARKEN

20/05 2022: Vi har den fornøjelse og glæde, at vi er blevet tildelt Nordea Green Loans bevis for et bæredygtigt valg. I øvrigt som de første.

Det synlige grønne lånebevis kommer selvfølgelig op at hænge i vores dejlige fælleshus.

På billedet ses Tanderparkens formand Inger Rødbroe (th) få overrakt prisen.

15 ÅRS FØDSELSDAG

01/05-2022: I dag er der fødselsdag. det er 15 år siden Tanderparken blev “født”, og det er jo nok værd at fejre. Det gør vi med en dejlig brunch på denne søndag morgen.

VILD MED BLOMSTER

29/04-2022: Tanderparken er også vild med vilde blomster, og vi er blevet en del af Aarhus Blomstrer Vildt.

Senere på året vil stykket ud mod Tandervej være fyldt med vilde engblomster til glæde for os og alle andre, der går, cykler eller kører forbi.

ELSA GRÆS PÅ BANEN I DAG

26/04-2022: På dagens varme og rigtigt dejlige havedage var foreningens “yngste og mest betydningsfulde andelshaver” på banen. Snart får vi bugt med genstridigt og langhåret græs og det endda uden at røre en finger.

Vi fik hjemmebagte boller i kaffepausen og sluttede dagen af med grillpølser, øl og sodavand og en opladning til Elsa Græs.