Seniorbo Tanderparken

Nyheder

1/12-2021: Julemåneden lægger hårdt og blæsende fra land med årets første egentlige vinterdag med sne på ruden og rusken i træer og buske.

Vi håber på en glædelig jul og dejlig vinter. hvor vi måske kan ende med at vinke farvel til den irriterende gæst, Corona.

29/11-2021: Fuld skrue på aktiviteterne i Tanderparken i den forgangne uge. Strieftort, Knebkage, Brøtort, Herrnhutkage, Goj’raj og en hel del andre kager fra det sønderjyske. En hyggelig aften med et historisk oplæg om danskheden og baggrunden for det sønderjyske kagebord. To dage forinden mødtes mange andelshavere for, i hinandens gode selskab, at lave årets juledekorationer. En uge der understregede, hvorfor det er godt og rart at bo i et aktivt seniorbofællesskab.

ÅBNE VEJE OMKRING MÅRSLET

25/11-2021:

Tandervej er blevet åbnet for trafik tidligere end forventet. Tandervej vil blive lukket igen, når der på et tidspunkt skal anlægges en rundkørsel. Formentligt i løbet af januar/februar.

Mustrupvej har været åbnet i en længere periode efter færdiggørelse af broen.

Testrupvej er også åben til gennemfart under den nye bro for såvel biltrafik som cyklister.

Jelshøjvej og Bedervej forbi Wilmelmsborg er pt lukket.

ALLE KOM MED HJEM IGEN

8/9-2021: Guidet tur til det tidligere Horsens Statsfængsel. Hyggelig dag – og ingen blev bagefter efterladt i en celle.

Horsens Statsfængsel, tidligere kaldet Horsens Straffeanstalt, blev taget i brug i 1853. Fængslet blev nedlagt i 2006 og har siden været brugt til museum, til koncerter og middelalderfestival.

De spraglede “klemmefugle” er lavet af tidligere indsatte i Horsens Statsfængsel.

GENFORENING

27/8-2021: Det har været en underlig tid under pandemien.

Nu er vi helt ude af det for denne omgang, og vi prioriterede en fest for at fejre, at vi igen kan mødes

Tanderparken har under pandemien fået mange nye andelshavere, som vi også ville byde velkommen på bedste vis. Det gjorde vi med en gallamiddag af bedste karat, som foreningen  spenderede.

23/8-2021: Hvor mange mand skal der til for at grave det rigtige hul, det rigtige sted? Det afprøvede nogle på havedagen, og de mente at 8 var passende. Enkeltmandsindsats er også godt og prisværdigt, særligt under kyndig vejledning over hækken.

SOMMER I TANDERPARKEN

Lidt billeder fra sommeren der går sin vante gang i Tanderparken, som den gør over hele landet, mest tør og solrig og indtil videre kun med regn en sjælden gang.

Vi har haft Store havedag og afholdt en dejlig frokost med alt i tilbahør, en årets hyggeligste begivenheder i vores forening.

Hyggeligt og sjovt var det også, som resten af Danmark, at følge det danske landsholds fantastiske spil ved EM i fodbold. Vi havde vores egen lille storskærm, så vi kunne dele hyggen sammen.

 

FARVEL TIL MUNDBINDET OG GODDAG TIL EN MERE ÅBEN VERDEN

En følgesvend gennem mere end et år bliver til historie, når coronarestriktionerne bliver lempet mandag den 14. juni. Fra den dato er det kun i offentlige transportmidler, at mundbindet stadig er relevant.

Vi glæder os alle over, at der nu er så meget styr på pandemien, at restriktionerne kan lettes. Det glæder flertallet sig til, men flertallet er nok også glade for at coronapasset bevares, så vi fortsat kan holde snor i udviklingen, og vi kan undgå en ny bølge af corona.

VI SØGER ALLE MOD SOLEN

Sommeren er så småt over os, og mennesker såvel som dyr og planter søger mod solens livgivende stråler.

Det gælder beskærede piletræer, der så småt er begyndt at skyde igen, og det gælder tulipanerne, der vender hovederne i den rigtige retning.

GENERALFORSAMLING

Onsdag den 26. maj afholdt vi generalforsamling og kunne igen konstatere, at Tanderparken er en veldrevet forening, godt rustet til kommende tiders vedligehold og eventuelle økonomiske udfordringer på boligmarkedet. Tanderparken er polstret til fortsat at kunne være rammen om fællesaktiviteter og liv.

GENÅBNING INDEN LÆNGE

Gennem måneder har fælleshuset ligget øde hen, lukket for de store arrangementer. Den 21. maj må vi atter være forsamlet op til 50 personer ad gangen i fælleshuset.

Vi glæder os til igen at kunne mødes til fællesmøder, fællesspisning, fredagsbar, fødselsdage og i flagstangsvaskerlaug.

EN SMUTVEJ PÅ VEJ

Den 12 kilometer lange Beder-Bering Vej vil gøre det nemmere for gæster at finde vej til Mårslet og Tanderparken, og meget nemmere for os at komme på motorvejen.

Vejen åbner ved årsskiftet 2022/23.