Interesseliste | Seniorbo Tanderparken

Seniorbo Tanderparken

Interesseliste til Seniorbo Tanderparken

Tanderparken får løbende spørgsmål fra interesserede om der er andele til salg.

Foreningen optager folk på interesselisten, som har vist interesse for at bo i Seniorbo Tanderparken. Vi kontakter personer på listen, når der er en ledig bolig, og vi inviterer til et møde med foreningens bestyrelse. Interesselisten er ikke en venteliste. Det er bestyrelsens endelige afgørelse, hvem der bliver tilbudt boligen.

Ønsker I at blive optaget på interesselisten, kan I kontakte foreningen via nedenstående kontaktformular eller kontakte næstformand Inger Bøgh Rødbroe på telefon 3072 1750.

Inden I bliver optaget på interesselisten, inviterer vi til et møde, så vi kan giver jer yderligere information, og vi kan afstemme gensidige forventninger til hinanden.

Vi vil yderligere gerne oplyse om, at foreningen prioriterer nye beboere fra 50 til 75 år.

Boliger i Tanderparken bliver som oftest ledige enten ved dødsfald eller overflytning til plejehjem. Derfor skal interesserede være forberedt på en hurtig overtagelse af boligen. Det betyder ofte i løbet af 2 til 3 måneder.

Nye beboere vil få anvist boligen, som er blevet ledig, og kan altså ikke frit vælge boligens beliggenhed i Tanderparken.

Tilmeld jer Interesselisten ved at udfylde felterne i kontaktformularen herunder.