Fællesskab | Seniorbo Tanderparken

Seniorbo Tanderparken

skønne boliger og
fælles aktiviteter

FÆLLESSKABET

Tanderparken består af 25 andelsboliger i 5 forskellige størrelser. Boligerne omkranser Fælleshuset, som er hjertet i vores forening og livet i Tanderparken.

Fælleshuset

Det er i Fælleshuset vores generalforsamling, fællesmøder og oftest også fælles aktiviteter foregår. Det er i fælleshuset, vi holder evt. fællesspisning, hyggelig fredagscafé for dem der har lyst, og det er her vi fejrer hinanden ved runde fødselsdage eller foreningens mærkedage.

Regler for Fælleshuset

Vi passer godt på Fælleshuset, og de faciliteter vi har. Fælleshuset er derfor ikke til offentlig udlejning, men andelshaverne kan for et symbolsk beløb leje salen til egne arrangementer og de 2 værelser til overnattende gæster.

Parkering

Andelshavere har mulighed for at parkere på private pladser tæt på boligen eller tilkøbe en carport. Vi har et antal parkeringspladser til gæster også.

FÆLLESAREALER

Vi er glade for vores fælles arealer. Derfor holder vi også fælles havedage, hvor vi plejer og nurser vores fælles arealer og faciliteter.

Havedag og sommerfest

I starten af sommeren afholder vi en stor havedag og sommerfest. Det er en af årets hyggelige højdepunkter

Havehold

Hver tirsdag er et hold ude at luge og pleje planter, buske og blomster. I foråret afholder vi en stor have og rengøringsdag i fælleshuset, hvor der bliver gjort rent – helt i bund.

Græsarealer

Vores store græsareal har vi valgt at købe os fra, så græsset bliver holdt effektivt nede af en mand udefra med hans store maskine.

ET AKTIVT SENIORLIV

Tanderparken har mange aktiviteter og arrangementer. Vi er aktive seniorer, der alle bidrager til aktiviteter uanset om der er tale om fællesspisning, foredrag, sangaften, filmaften, viseaften eller en udflugt. Vi har en strikkeklub med hygge, kaffe og kage, en kortklub og et brændevinslaug. Alle aktiviteter er drevet af aktive andelshavere.

Flagstangsvaskerlauget

Flagstangsvaskerlauget er en så usædvanlig aktivitet, kun for foreningens mænd, at Jyllandsposten valgte at skrive en artikel om laugets aktiviteter – kan læses her, hvis du har adgang til JP. I lauget samles vi tre gange om året, eller når det er påkrævet, og tjekker flagstangens tilstand, drikker dagens bjesk og nyder årstidens råvarer i en lystig middag med tilhørende øl og snaps.

Udflugter

Vi arrangerer årligt fælles udflugter. Turene er gået til for eksempel Fløjstrup Skov, Danish Crown/Bindeballe Købmandsgård, Alrø og omegn med besøg hos en lokal gedeavler og osteproducent samt til Lille Malunds Have.